Dialog s kandidatom za rektorja Univerze v Ljubljani

V torek, 16. maja 2017, bodo na vseh 26 članicah Univerze in rektoratu potekale volitve novega rektorja Univerze v Ljubljani.

Prvič v njeni zgodovini, bodo lahko svoj glas za rektorja oddali tudi vsi študenti. Ker bo izvolitev pretresla dosedanje delovanje Univerze, Resor za študijsko problematiko pripravlja sproščen dialog s kandidatom za rektorja UL, namenjen vsem študentom, ki se jim ob bližajočih se volitvah porajajo razna vprašanja o prihodnosti njihovega študija.

Dialog s trenutnim dekanom Fakultete za elektrotehniko, rednim prof. dr. Igorjem Papičem bo vzpostavljen z namenom predstavitve kandidata za rektorja UL študentom, ki mu bodo lahko zastavili poljubna vprašanja s področja študijske problematike. Potekal bo v četrtek 4. 5. 2017 ob 19. uri v Zeleni čitalnici na Študentskem kampusu.

Za vse, ki se dialoga ne boste mogli udeležiti, a imate razna vprašanja, lahko ta zapišete v obrazec dostopen preko spodnje povezave. Vprašanja bo namesto vas zastavil moderator, vi pa boste dobljene odgovore prejeli preko elektronske pošte.

https://goo.gl/forms/DuohmBVzp7qzZh0Q2

Zaenkrat še ni komentarjev.

Oddajte komentar