Kampus po domače s skupino GADI

Pomlad je že potrkala na vrata in s tem so se nam začeli obujati nostalgični spomini in hrepenenja po poskočnih domačih ritmih na veselicah, ki jih pogosto izvajajo lokalna gasliska društva v poletnem času.

Na Študentskem kampusu bomo poskrbeli, da vam na poletni čas ne bo potrebno čakati, saj se bo 24. aprila, od 13. ure dalje, Študentski kampus spremenil v “tradicionalno slovensko vaško okolje”.

Tekom dneva bodo potekale različne igre (vleka vrvi, metanje korgov itn.), ki bodo obudile spomine na veselico. Da bo energija zdržala do večera, se boste lahko različne ekipe pomerile v kuhanju golaža, vaše specialitete pa boste nato postregli ostalim udeležencem.
Za konec dneva nas bo v poskočne ritme popeljala skupina GADI.

Poleg vesga tega pa bomo v okivru dogodka Kampus po domače, dali možnost 4 mladim ansamblom, da na “velikem odru” pokažejo svoje talente in kot predskupina nastopijo na samem dogodku.

Link do prijave ekip za kuhanje golaža:
https://goo.gl/forms/4PpvGzgjI0qxtpBz1

Link preko katerega se lahko prijavite mladi ansambli:
https://goo.gl/forms/srwotteiWnkfpfT52

Brezplačno vstopnico za dogodek lahko osebno prevzamete na recepciji ali picerji na Študentskem kampusu (datum sporočimo kmalu). Za vse dodatne informacije smo vasm na voljo na elektronski naslov: info@kampus.si.

Zaenkrat še ni komentarjev.

Oddajte komentar