Pozdrav brucem 2019

Bliža se 1. oktober in z njim tudi začetek študijskega leta 2019/2020, ki pa ga letos zaznamuje 100. obletnica Univerze v Ljubljani. Za začetek jubilejnega 100. študijskega leta so organizacijo dogodka Pozdrav brucem 2019 prevzeli študenti iz Študentskega sveta Univerze v Ljubljani.

Število študentov Univerze v Ljubljani vsako leto narašča, zato se vsako leto veselimo bruck in brucev, ki vstopajo v novo življenjsko obdobje – obdobje študija.

Na Pozdravu brucem jih bomo popeljali skozi zgodovino Univerze in njenih članic, predstavili različne s študijem povezane dejavnosti, ki tekom leta potekajo v Ljubljani, ter jim predstavili tudi ogromno možnosti za obštudijsko udejstvovanje.

Študenti so pomemben del Univerze v Ljubljani, bo dogodek zapeljan predvsem v smer spoznavanja študentov med seboj in predstavljanja različnih aktivnostmi, s katerimi se študenti lahko ukvarjajo v okviru Univerze in njenih članic.

Kot vsako leto, se bomo ob 16. uri zbrali na Kongresnem trgu, kjer bodo bruci lahko na stojnicah skozi različne aktivnosti spoznavali članice Univerze in njene študente.

Za zaključek dogodka in uraden pričetek novega študijskega leta v Ljubljani pa pripravljamo prav posebno presenečenje za vse študente in prebivalce našega največjega univerzitetnega mesta.

Več informacij bomo razkrivali na Instagram profilu @studentskisvetul, kjer bodo potekale tudi različne nagradne igre za bruce in študente.

Dogodek bo tako proslavil že 100. leto študentov na Univerzi, pozdravil nove bruce ter obstoječe študente in širši javnosti pokazal, da je Ljubljana univerzitetno mesto in da so študenti pomemben del tako Univerze, kot tudi celotne slovenske prestolnice.

Zaenkrat še ni komentarjev.

Oddajte komentar