Prižig prazničnih lučk na Kampusu

Praznični december prihaja tudi v Študentski kampus!

V četrtek, 5. decembra bomo letos že tradicionalno prižgali praznične lučke, medtem pa se bomo ogreli tudi z brezplačnim kuhanim vinom, ki nam ga bodo pripravili tekmovalci.

Za konkretno dozo humorja bodo ta večer poskrbeli Perica Jerkovič, Matevž Baloh in Rok Bohinc, na Stand up večeru. Vsa zbrana sredstva od prodanih vstopnic se bodo namenila za nakup daril za Študentsko dobrodelno akcijo: Škratki Božička za en dan.

Za najmlajše pa smo pripravili tudi otroško predstavo.  Na Kampusu se bo zgodila prava zimska zmešnjava, igralci pa bomo skupaj z otroki poskušali priklicati Miklavža, ki nas bo na koncu tudi obdaril.
Vse študentske družine vabimo na predstavo Zimska zmešnjava, ki bo v četrtek, 5. 12. 2019, ob 17.00, v Zeleni čitalnici na Kampusu. Po koncu predstave bo vsak otrok dobil tudi darilo.
Za lažjo organizacijo in nakup daril, prosimo, da starši prijavite oz. sporočite število otrok predsednici Kluba študentskih družin Katji Vrečar, oz. pišete na mail studentske.druzine@gmail.com (prijave zbiramo do ponedeljka, 25. 11.).

Se vidimo na Kampusu!

Zaenkrat še ni komentarjev.

Oddajte komentar