Gasilska vaja na Kampusu

Ste vedeli, da je oktober mesec požarne varnosti?

V ta namen smo se v Študentskem kampusu odločili, da bomo širšo javnost dodatno spodbudili k zavedanju o tej temi, saj je pripravljenost na tako situacijo zelo pomembna.

Na gasilski vaji bo sodelovalo 12 operativnih gasilnih enot iz prostovoljnih gasilskih društev Gasilske zveze Ljubljana, sektor Zahod, Gasilska brigada Ljubljana in Enota za podporo vodenju.

Namen je preverjanje medsebojnega sodelovanja med različnimi gasilskimi enotami v primeru večje intervencije ter spoznavanje objektov Študentskega kampusa ter njihovih specifičnih delov.

Da bo vaja še bolj zanimiva in poučna pa potrebujemo tudi vas! Vabljeni, da se udeležite kot sodelujoči - iščemo več oseb, ki bi bile pripravljene sodelovati kot ponesrečeni.
Prijave pošljite čim prej na recepcija@kampus.si.

Zaradi večjega števila gasilcev in gasilskih vozil na Celovški cesti, Ruski, Medvedovi in Pivovarniški ulici vas prosimo za razumevanje in strpnost. Gasilska vozila bodo uporabljala svetlobno in zvočno signalizacijo. Prosimo, upoštevajte navodila intervencijskih enot. Kratkotrajno bo lahko moten promet in dovoz po Pivovarniški ulici.

Vabljeni torej 30. novembra, ob 16.00, v Študentski kampus na posebno in poučno doživetje.

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!

Zaenkrat še ni komentarjev.

Oddajte komentar