Študentska čitalnica

Študentska čitalnica

Kot v vsakem pravem študentskem kampusu se tudi v ljubljanskem nahaja študentska čitalnica, ki zagotavlja dodatne kapacitete, namenjene delu za študij, saj so knjižnice v Ljubljani pogosto zasedene, predvsem v času izpitnih obdobij. V mirnih in svetlih prostorih Modre čitalnice in (med izpitnim obdobjem) Steklene stavbe se lahko v prijetnem vzdušju učite, berete, pišete seminarske naloge in eseje, raziskujete ter opravljate delo za študij. V čitalnici sta študentom zagotovljena brezplačen dostop do računalnikov in brezžični internet. V bližini kampusa se nahajajo tudi knjižnice, npr. Knjižnica Otona Župančiča (Kersnikova 2), kamor se lahko študentje odpravijo po knjige.

Poleg čitalnice, ki se nahaja v Študentskem kampusu, pod okrilje Študentske čitalnice spada še čitalnica na Kersnikovi 4.

Odpiralni časi:

  • Kersnikova: pon-pet 8.00 - 22.00, sob-ned in prazniki 10.00-19.00
  • Modra čitalnica na Kampusu: pon-pet 7.30-21.30, sob., ned. in prazniki: ZAPRTO

Odpiralni časi v izpitnem obdobju (6. 1. 2020 - 14. 2. 2020):

  • Steklena stavba na Kampusu: vsak dan (pon.-ned.) 7.30-2.00

Kontakt:
Facebook
E-pošta

Čitalnici poleg prostora za študij, omogočata tudi izvedbo dogodkov, kot so predavanja, seminarji, okrogle mize, novinarske konference, poslovna srečanja ... Obe čitalnici omogočata postavitev do 80 sedišč. V obeh čitalnicah je po dogovoru na voljo računalnik z internetom, projektor in platno, tabla ter ozvočenje.

Kontakt: rezervacije@kampus.si