Študentska čitalnica

Študentska čitalnica

Kot v vsakem pravem študentskem kampusu se tudi v ljubljanskem nahaja študentska čitalnica, ki zagotavlja dodatne kapacitete, namenjene delu za študij, saj so knjižnice v Ljubljani pogosto zasedene, predvsem v času izpitnih obdobij. V mirnih in svetlih prostorih Zelene ali Modre čitalnice se lahko v prijetnem vzdušju učite, berete, pišete seminarske naloge in eseje, raziskujete ter opravljate delo za študij. V čitalnici sta študentom zagotovljena brezplačen dostop do računalnikov in brezžični internet. V bližini kampusa se nahajajo tudi knjižnice, npr. Knjižnica Otona Župančiča (Kersnikova 2), kamor se lahko študentje odpravijo po knjige.

Poleg čitalnice, ki se nahaja v Študentskem kampusu, pod okrilje Študentske čitalnice spada še čitalnica na Kersnikovi 4.

Odpiralni časi:
Od ponedeljka do petka: 7.00 - 21.00

V času izpitnega obdobja od ponedeljka do nedelje: 7.30 - 21.30

Kontakt:
Facebook
E-pošta

Čitalnici poleg prostora za študij, omogočata tudi izvedbo dogodkov, kot so predavanja, seminarji, okrogle mize, novinarske konference, poslovna srečanja ... Obe čitalnici omogočata postavitev do 80 sedišč. V obeh čitalnicah je po dogovoru na voljo računalnik z internetom, projektor in platno, tabla ter ozvočenje.

Kontakt: rezervacije@kampus.si