Delavnica: Kako obvladati strah pred izpiti?

Sreda, 31. 1. 2018, 18.00, Zelena čitalnica (Študentski kampus)

Ali ste vedeli, da čustva usmerjajo, sproščajo ali blokirajo 80 % naše ustvarjalne energije?

Strah nas lahko tako popolnoma blokira, četudi smo pripravljeni na izpit.

Naučimo se z njim soočiti na brezplačni delavnici, ki jo bo vodila priznana strokovnjakinja Florence Maria Bratuž.

Nesrečni, jezni, prizadeti in frustrirani postanemo avtomatično zato, ker smo se tega mišljenja naučili že davno. Svoje obnašanje smo sprejeli in nismo nikoli delali na tem, da bi ga spremenili. Prav tako kot smo se naučili vseh teh samouničevalnih čustev, pa se lahko naučimo zaupati vase in v svoje sposobnosti.

Na delavnici bomo spoznali:
– tehniko čuječnosti (mindfulness), ki je ena izmed najučinkovitejših metod soočanja s problemi, strahovi, bolečinami in stresom v svojem življenju. Gre za poseben način posvečanja pozornosti, namenoma in brez presojanja, vsemu, kar se dogaja v sedanjem trenutku v vašem telesu, umu in svetu okoli nas.
– naučili se bomo preseči emocionalne blokade in jih zavestno preobraziti iz spirale negativnih čustev v pozitivno ustvarjalno energijo,
– spoznali proces, kako do notranje motivacije.

Izvedeli bomo tudi kakšen pomen imajo čustva v našem življenju, kje so vzroki stresa in čustvenih reakcij.
Namreč, ko postanemo pozorni na svoja čustva nas ta lahko naučijo nekaterih stvari o našem življenju. Vsako »negativno« čustvo ima ustvarjano nasprotje. Ko prepoznamo in izrazimo kaj čutimo, se naučimo pripraviti na situacije, ki prihajajo. Naučimo se sprostiti in si zaupati. Iščemo nove poti skozi življenje in vedno bolj smo v stanju, da prevzamemo odgovornost za način delovanja. Skozi proces odkrijemo nove vire moči in jih začnemo uporabljati v vsakdanjem življenju. Obvladovanje vsakega trenutka v našem življenju pomeni, da postanemo odgovorni in se zavedamo, da imamo vedno moč izbire.

O PREDAVATELJICI:
Florence Maria Bratuž je diplomirana organizatorka kadrovskih in izobraževalnih procesov. Njena dejavnost je naravnana na inspirativno vodenje in kulturo, ki ju povezuje zanimiva filozofija, temelječa na njenih lastnih izkušnjah, pridobljenih v multinacionalnih podjetjih avtomobilske dejavnosti. Svoje znanje je izpopolnjevala s stalnim izobraževanjem tako doma kot v tujini in razvila model VinKom zmagovalne komunikacije, ki temelji na dejstvu, da smo posamezniki del narave, tako kot je bil vsak posamezni del narave ustvarjen zaradi določenega specifičnega namena, tudi različnost posameznika pomembno prispeva k razvoju podjetja, odnosom v okolju ali družini. Osnovni cilj njenega delovanja je ustvarjanje »drugače« mislečega okolja, ki bo pripomoglo k razvoju potencialov posameznikov.
Je Inspirational & Emotional Coach za uvajanje sprememb razmišljanja in čustvovanja. Posameznikom ali skupinam/timom pomaga, da razvijejo največjo mero sposobnosti in zmožnosti za doseganje rezultatov.

Delavnica je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa svojo prijavi prosim posredujte na info@kampus.si.

Socialni inkubator Študentski Kampus
- Socialno podjetje
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI50362127 Matična št: 3684466000 Telefon: +386 31 303 278 BONI (Študentska prehrana)
+386 1 4380 218 ali +386 1 4380 211
mojca.skrjanec@sou-lj.si
NAJEM
rezervacije@kampus.si
ODNOSI Z JAVNOSTMI
info@kampus.si
VSEBINE
PARTNERJI
SPLOŠNE INFORMACIJE
TUDI NAŠE

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.