Stand up: Večni študent

Večkrat slišimo, da so študentska leta najboljša leta življenja. Celo tako dobra, da se jim nekateri sploh ne želijo odpovedati in postanejo VEČNI ŠTUDENTJE!

Tokrat se bomo na stand-up večeru smejali dvema faliranima študentoma in enemu, ki je zaključil FDV … se pravi … v bistvu se bomo smejali trem faliranim študentom!

Za vaše stoječe ovacije se bodo potegovali: Gašper Bergant, Admir Baltić in Kaja Grozina.

V sredo, 16.1.2019, ob 20.00, v večnamenskem prostoru HUB na Študentskem kampusu.  Za ogled predstave bo potreben nakup vstopnic, ki bodo na voljo dve uri pred dogodkom na vhodu.

Cena vstopnice znaša 2 €.

*Za rezervne spodnjice ne bo poskrbljeno!

Za več informacij spremljaj naš FB dogodek.

O KOMIKIH:

Kaja Grozina
Kaja prihaja iz Krškega. Kljub sevanju ima vse prste. Morda kakšnega več, ampak od viška glava ne boli. Ne mara kobilic in paradajza, ljubi pa Freuda in Vivaldija. Njen največji dosežek v življenju je, da si zna pri rosnih dvajsetih čevlje zavezati sama. Je tisti tip človeka, ki v pogovoru: “dej ti prva prekini”, dejansko prekine. Edini šport s katerim se ukvarja je preskakovanje obveznosti na sto metrov. Lahko se pohvali, da je prva v zgodovini, ki ima Calvin Klein gate, ki jih nikoli ni objavila na instagramu. Njena najvecja želja je doživeti vsaj eno sceno iz filma Fifty shades of Grey. Pravi, da tisto, ko ona diplomira.

Admir Baltič
Admir Baltić se s stand up komedijo ukvarja že od leta 2012. Večina ljudi ga je spoznala po letošnjem odmevnem nastopu v televizijski oddaji StendAp predstavlja na A kanalu. Starši, sestra, tudi žena, so ga poznali že prej.

Gašper Bergant
Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad pivo, suho meso, vonj po senu in starejše ženske (se pravi nad 22). V tem vrstnem redu. Podira meje sprejemljivega, ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča s črnim humorjem in navidezno neobzirnostjo. Dekleta si ga zapomnijo kot tistega s strupenim jezikom, a prijetnim videzom, fantje pa bi ga povabili na pivo. Med mnogimi projekti je tudi Skečoholik in trenutno nastopa tudi v predstavi Brade, skupaj s Pižamo in Perico Jerkovićem.

Socialni inkubator Študentski Kampus
- Socialno podjetje
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI50362127 Matična št: 3684466000 Telefon: +386 31 303 278 BONI (Študentska prehrana)
+386 1 4380 218 ali +386 1 4380 211
mojca.skrjanec@sou-lj.si
NAJEM
rezervacije@kampus.si
ODNOSI Z JAVNOSTMI
info@kampus.si
VSEBINE
PARTNERJI
SPLOŠNE INFORMACIJE
TUDI NAŠE

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.