Gledališka predstava 7ka

3. oktober, 20.00, velika ploščad Študentskega kampusa

Ljubezenske težave v času študija, življenje v študentskem domu, študentske zabave, neprespane noči, luknje v spominu … ja, vse to je sestavni del vsakdana večine študentov.

O tem in še marsičem bodo v gledališki predstavi 7ka spregovorili člani dramske skupine Študentskega sveta stanovalcev iz Univerze v Mariboru. Osrednjo dogajanje gledališke predstave je postavljeno v študentski dom številka 7, kjer se skupina tamkajšnjih stanovalk spopada s številnimi ljubezenskimi težavami in študentskih življenjem na sploh.
Da pa bo gledališka predstava res prava zabava, so igralci vanjo vključili tudi številne znane napeve. Vsi skupaj bomo tako zagotovo vsaj zamrmrali, če ne celo glasno zapeli, ob zvokih pesmi kot so Jagode in čokolada, Hajde da ludujemo, Samo ljubezen, Čista jeba, Sam po parku, Vsi ljudje hitijo in še mnoge druge.

VSTOP JE PROST.

Režija in scenarij: Monika Vogrinec
Scenografija in režija: Matic Bogolin
Igralci: Anja Urek, Blaž Kavčič, Tamara Čerček, Sandra Janžekovič, Nejc Lazar, Nejka Korenjak, Tamara Hribernik, Damaris Kolarič, Patricija Harl, Urška Kostanjšek, Valentina Bekina in Špela Fabčič

Socialni inkubator Študentski Kampus
- Socialno podjetje
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI50362127 Matična št: 3684466000 Telefon: +386 31 303 278 BONI (Študentska prehrana)
+386 1 4380 218 ali +386 1 4380 211
mojca.skrjanec@sou-lj.si
NAJEM
rezervacije@kampus.si
ODNOSI Z JAVNOSTMI
info@kampus.si
VSEBINE
PARTNERJI
SPLOŠNE INFORMACIJE
TUDI NAŠE

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.