Wings for life World tek

Dobrodelni tek Wings for Life World Run poteka en dan v letu istočasno na več lokacijah po svetu in z istim ciljem – zbrati denar za pomoč pri iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače. Pridružite se nam 7. maja 2017 v Ljubljani!

Dobrodelni tek Wings for Life World Run poteka en dan v letu istočasno na več lokacijah po svetu in z istim ciljem – zbrati denar za pomoč pri iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače. Pridružite se nam 7. maja 2017 v Ljubljani!

TEKAŠKI ZAČETNIK ALI IZKUŠEN TEKAČ

Vabilo ni namenjeno le najbolj resnim tekačem, ampak vsem, ki svoje telo vsaj občasno radi pretegnete s tekom. Pravzaprav tudi to ni nujno, saj se na Wings For Life World Run lahko prijavi prav vsak, tudi popoln tekaški začetnik. Koncept tekmovanja je pač takšen, da navduši vse vrste udeležencev. Prav vsi ob tem naredijo veliko dobrega. Za svoje telo in za tiste, ki jih je poškodba hrbtenjače prikovala na invalidske vozičke.

CILJNA ČRTA, KI TE LOVI

Za razliko od klasičnih tekaških tekmovanj, kjer se trudiš do cilja na drugi strani proge porabiti čim manj časa, tukaj ciljna črta, v obliki zasledovalnega vozila, lovi tebe. To pomeni, da najboljši tečejo najdlje, medtem, ko tisti z repa razvrstitve svoje tekmovanje končajo že kmalu po začetku. Hitrost zasledovalnega avtomobila se skozi dirko stopnjuje. S štarta se odpelje 30 minut za tekači. Že to, da s svojo aktivacijo lahko pomagaš tudi drugim, je močna vzpodbuda za marsikoga.

ŠTUDENTSKE PRIJAVE NA TEK

Študentske prijave na tek se zbirajo na spletni strani www.studentski-servis.com. Nižja cena startnine znaša 20 EUR in velja le za študente in dijake nad 16 let. Študente pa čaka še poseben izziv – razglasili bodo namreč globalno zmagovalko in globalnega zmagovalca iz študentskih vrst. Čaka ju tudi posebna nagrada – v letu 2018 se bosta lahko teka udeležila na lokaciji po izbiri.

Ne čakajte predolgo, lani je štartnih številk zmanjkalo že veliko pred tekom. Tecimo skupaj za tiste, ki tega ne morejo, da bi poškodbe hrbtenjače postale ozdravljive. Več info na www.wingsforlifeworldrun.com

Socialni inkubator Študentski Kampus
- Socialno podjetje
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI50362127 Matična št: 3684466000 Telefon: +386 31 303 278 BONI (Študentska prehrana)
+386 1 4380 218 ali +386 1 4380 211
mojca.skrjanec@sou-lj.si
NAJEM
rezervacije@kampus.si
ODNOSI Z JAVNOSTMI
info@kampus.si
VSEBINE
PARTNERJI
SPLOŠNE INFORMACIJE
TUDI NAŠE

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.