IMPRO VEČER – Črn’ humor

V torek, 20. novembra ob 19.00 bomo v večnamenskem prostoru HUB na Kampusu gostili člane KUD-a Kiks.

Z nami bodo Sašo Stare, Matjaž Peklaj, Nejc Šmit, Rok Bohinc ter glasbenik Goran Završnik. V slogu improvizacijskega gledališča se bodo posvetili prav posebni obliki humorja – tisti najbolj črni.

VSTOPNINE NI!

O PREDSTAVI
Improvizacijsko gledališče krajše impro je ena najboljših oblik zabave za celo družino (… razen, ko gre za Črn’ humor, takrat ne pripeljite s sabo cele družine. Razen, če se jih želite znebiti!).

Na impro predstavi igralci ustvarjajo kratke prizore, navdih zanje pa dobijo od gledalcev, recimo, ko igralci potrebujejo prostor nekdo iz publike »zakriči avtobusna postaja« ali »dnevna soba« (ali krematorij ali pokopališče ali plantaža bombaža).

Če igralci potrebujejo odnos med dvema oseba, bi lahko kdo iz publike zakričal »dva prijatelja ali cimra« (… ki seksata) ali pa »sodelavca« (… ki seksata) ali pa »brat in sestra« (… ki seksata).

Vsi prizori pa so običajno začinjeni še z različnimi omejitvami, recimo Česa ne rečeš v določeni situaciji, recimo na poroki (»Zdej si končno moja lastnina«) ali pa Kaj je v našem svetu čudno v neki drugi kulturi bi bilo pa lahko popolnoma običajno (»nekrofilija«).

In ker je celotna predstava improvizirana se lahko zgodi karkoli (tudi popoln umor), tako da pridite (morda je to vaša zadnja priložnost) 😊

Socialni inkubator Študentski Kampus
- Socialno podjetje
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI50362127 Matična št: 3684466000 Telefon: +386 31 303 278 BONI (Študentska prehrana)
+386 1 4380 218 ali +386 1 4380 211
mojca.skrjanec@sou-lj.si
NAJEM
rezervacije@kampus.si
ODNOSI Z JAVNOSTMI
info@kampus.si
VSEBINE
PARTNERJI
SPLOŠNE INFORMACIJE
TUDI NAŠE

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.