Predstavitev somananda tantra šole

“Kaj vam pride na misel, ko slišite besedo “tantra”?

Za večino je povezava znana. Na naših tantra tečajih ponavadi enako vprašanje zastavimo našim učencem. Pri 90% je odgovor “seks”. Kot pa nekateri od vas že veste, ta odgovor ni pravilen, ni pa tudi popolnoma napačen.

Sporočilo nauka tantre skozi popotovanje z vzhoda proti zahodu, izgubilo svoj smisel in bistvo. Vendar je tantra vse več, kot to. Vabim vas na info večer z video predstavitvijo.

Somananda tantra šola se osredotoča na duhovne nauke tantre, joge in meditacije.

Predstavlja vam davno uveljavljene (vendar mogoče pozabljene) tradicione Indjiske in Tibetanske duhovne nauke, ki so v svoji avtentičnosti za sodobnega človeka morda težko razumljivi. Podaja jih na dostopen, razumljiv način, z jasnimi, praktičnimi navodili in vajami za vse tiste, ki iščejo svoj duhovni razvoj na osnovi avtentičnih znanj tantre.

Mednarodno najbolj poznani so po izobraževanjih Tantrične seksualnosti in Tantra masaže. Tantro obravnavajo v vseh pogledih, začenši z načeli obvladovanja svoje spolne moči, transfiguracije, s poudarki na izjemno zdravilnih potencialih tantre, ki se nadaljujejo vse do presunljivega obvladovanja energij, kot so na primer Kundalini.

Predstavitev bo vodila, Jana Braniselj, od leta 2015 »študetka« in organizatorka predavanj Somananda tantra šole v Sloveniji. Iz prve roke vam bo povedala o svojih izkušnjah. Niso bile samo tehnike masaže, ki so pritegnile njeno zanimanje globje v tantrična znanja, ampak močno duhovno sporočilo, ki se je skrivalo za popolno sprostitvijo in resničnim srečanjem s samim sabo, kar je prišlo spontano, po samo dveh dneh strukturirano vodenih vaj pod vodstvom Somanande in Liise Maimon na delavnici Duhovna umetnost dotika, ki bo letos, 24.-28.05.2017, ponovno v Ljubljani.

Jana, po poklicu arhitektka, nadaljuje svoje duhovno izobraževanje pod vodstvom Somanande. Sicer se z jogo ukvarja že od leta 2001, vendar je sedaj z bolj fokusiranim pristopom odkrila tisto pravo moč joge, ki presega fizični nivo. Z vadbo je dobila dobre rezultate, ki so spremenili njen pogled na svet, v pozitivnem smislu. Letos je postala terapevtka tantrične masaže. V želji, da predstavi, kako lahko tantrična znanja izboljšajo kvaliteto vašega ževljenja, vam bo propravila info večer o možnostih izobraževanja. Pogledali si bomo tudi video predstavitve učinka tantrične masaže.

Predstavitveni del bo trajal približno 30-45 minut, sledi pogovor skozi vaša vprašanja.

Dobimo se v predavalnici 1 na Kampusu. Vstop je brezplačen. Zaradi lažje organizacije, prosim za prijave na mail: jana@somananda.org Prisrčno vabljeni, da popestrite večer z vašimi vprašanji!

O znanstveni raziskavi, kako deluje tantrična energija, si lahko pogledate video na spodnji povezavi:

https://youtube.com/watch?v=AIR1lBHS2Pg%3Ffeature%3Doembed

(na info večeru ne bomo izvajali masaže, gre zgolj za predstavitev in osebno izkušnjo terapevtke, Jane Braniselj)

Socialni inkubator Študentski Kampus
- Socialno podjetje
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI50362127 Matična št: 3684466000 Telefon: +386 31 303 278 BONI (Študentska prehrana)
+386 1 4380 218 ali +386 1 4380 211
mojca.skrjanec@sou-lj.si
NAJEM
rezervacije@kampus.si
ODNOSI Z JAVNOSTMI
info@kampus.si
VSEBINE
PARTNERJI
SPLOŠNE INFORMACIJE
TUDI NAŠE

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.