Božični stand up večer na Študentskem KAMPUS-u

Spoštovane dame in gospodje!

Prihaja veliki Božični stand up večer na Študentskem kampusu! Dogodek bo potekal 20. decembra 2023, začenši ob 19.30 uri, pod velikim ogrevanim šotorom. Pripravite se na večer poln topline, smeha in zabave, ki ga bodo soustvarjali vrhunski slovenski komiki, ki takšnega božičnega rajanja ne pomnijo! .

Nastopajoči vključujejo izjemne talente, kot so Rok Škrlep, Sašo Stare, Dino Kapetanovič, Admir Baltić, Alen Borišek in Vid Valič. S svojimi edinstvenimi pristopi in duhovitimi zgodbami bodo gospodje poskrbeli, da bo večer za vsakogar nepozaben.

Kot že omenjeno se bo dogodek odvijal v prijetnem vzdušju ogrevanega šotora, kjer se boste lahko sprostili in nasmejali ob izvrstnih komičnih nastopih, nazdravili s prijatelji in uživali v čarobnih prazničnih trenutkih. Cene vstopnic znašajo; Early bird 5 EUR, predprodaj za ta spektakularen večer znaša 6,00 EUR (na dan dogodka 10,00 EUR), kar predstavlja odlično priložnost za ogled vrhunske stand-up komedije po dostopni študentski ceni.

Vstopnice lahko kupite na naslednji povezavi:

https://fienta.com/bozicni-stand-up-vecer-na-studentskem-kampus-u

Dogodek je namenjen izključno študentski populaciji, zato si na vhodu pridržujemo preverjati veljaven študentski status.

Ne zamudite priložnosti, da se nasmejite do solz in se pridružite študentom Univerze v Ljubljani na tem edinstvenem dogodku na Študentskem kampusu.

Socialni inkubator Študentski Kampus
- Socialno podjetje
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI50362127 Matična št: 3684466000 Telefon: +386 31 303 278 BONI (Študentska prehrana)
+386 1 4380 218 ali +386 1 4380 211
mojca.skrjanec@sou-lj.si
NAJEM
rezervacije@kampus.si
ODNOSI Z JAVNOSTMI
info@kampus.si
VSEBINE
PARTNERJI
SPLOŠNE INFORMACIJE
TUDI NAŠE

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.