Po hudo izkušnjo med organizatorje 8. Triglav teka

Razpis za študentsko delo asistent/-ke vodje projekta je odprt do nedelje, 28. julija

Kreativni mladi študentje, ki želijo preizkusiti svoje organizacijske sposobnosti, se lahko prijavijo na razpis za hudo izkušnjo na projektu 8. Triglav tek. Izbrana oseba bo pod mentorstvom strokovnjakov s področja marketinga in organizacije sodelovala pri izvedbi spremljajočih aktivnosti dogodka in pripravah enega najlepših tekov v Sloveniji. Razpis za študentsko delovno mesto je odprt na spletni strani https://pazito.triglav.si/huda-izkusnja.

Poletje je čas, ki ga številni študentje izkoristijo za pridobivanje novih delovnih izkušenj in prenos čez leto pridobljenega znanja v prakso. Zato v Zavarovalnici Triglav z razpisom »Pazi to! Huda izkušnja« mladim že drugo leto zapored omogočajo sodelovanje pri organizaciji Triglav teka – edinega športnega dogodka, ki tekačem odpira vrata v zaprto lovišče protokolarnega parka Brdo pri Kranju. Razpis za prijavo na študentsko delovno mesto »Asistent vodje projektov« je na spletni strani https://pazito.triglav.si/huda-izkusnja odprt do nedelje, 28. julija.

Izbrani študent ali študentka bo plačano študentsko delo v Ljubljani in na terenu opravljal(a) med 5. avgustom in 13 septembrom. Pri tem bo dodobra spoznal(a) potek organizacije dogodka in spremljajočih aktivnosti, kot so vodeni tekaški treningi in druge delavnice v sklopu priprav na Triglav tek, pomagal(a) bo pri koordinaciji sponzorskih aktivnosti, sodeloval(a) z vrhunskimi slovenskimi športniki – ambasadorji Triglav teka in pomagal(a) pri promociji dogodka ter ustvarjanju vsebin za družbene medije.

Delo bo zajemalo sodelovanje pri pripravi in izvedbi edinstvene športne prireditve Triglav tek, ki bo v soboto, 7. septembra, v idilični naravi protokolarnega parka Brdo pri Kranju potekala že 8. leto zapored.

Oglejte si, kaj sta po lanski hudi izkušnji v okviru sodelovanja pri projektu Triglav tek, povedali Eva in Vita, ki sta pomagali pri organizaciji dogodka in v video produkciji.

Socialni inkubator Študentski Kampus
- Socialno podjetje
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI50362127 Matična št: 3684466000 Telefon: +386 31 303 278 BONI (Študentska prehrana)
+386 1 4380 218 ali +386 1 4380 211
mojca.skrjanec@sou-lj.si
NAJEM
rezervacije@kampus.si
ODNOSI Z JAVNOSTMI
info@kampus.si
VSEBINE
PARTNERJI
SPLOŠNE INFORMACIJE
TUDI NAŠE

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.